ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Τορέιρα επέστρεψε στο Λονδίνο αλλά αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για Ρόμα

Ο Λούκας Τορέιρα με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα του League Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 30 Οκτωβρίου 2019
Ο Λούκας Τορέιρα με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα του League Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 30 Οκτωβρίου 2019 @2019 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Λούκας Τορέιρα επέστρεψε στην Άρσεναλ μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Φιορεντίνα όμως δεν αποκλείει το σενάριο επιστροφής στην Serie A, με τον Ουρουγουανό να παραδέχεται πως είχε επικοινωνία με τον Μουρίνιο για την Ρόμα.

Από το 2018 και έπειτα ανήκει στην Άρσεναλ παρόλα αυτά ο Λούκας Τορέιρα έχει να αγωνιστεί πάνω από μία διετία στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου, που την παραχώρησε δανεικό πρώτα στην Ατλέτικο (2020-21) και έπειτα στην Φιορεντίνα (2021-22).

Πλέον, μετά τη λήξη του δανεισμού του στους βιόλα με τους οποίους είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ την περασμένη σεζόν (οι 31 στην Serie A όπου πέτυχε όλα τα γκολ του), επέστρεψε στη βάση του, με τους κανονιέρηδες να μην έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με την περίτπωσή του και τον ίδιο να αποκαλύπτει πως η Ρόμα τον ενδιαφέρει...

"Μίλησα με τον Μουρίνιο αρκετό καιρό πριν. Είναι ένας προπονητής που θαυμάζω. Η Ρόμα είναι μία περίπτωση που με ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι εύκολο", δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει δηλώσει άλλωστε εδώ και καιρό πως ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει τους τζαλορόσι στον άξονα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ