ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο προβληματισμός του Αρτέτα για την εικόνα των κανονιέρηδων

O προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, στην διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπέρνλι που έληξε με 1-1
O προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, στην διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπέρνλι που έληξε με 1-1 PETER POWELL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μικέλ Αρτέτα σχολίασε την κακή πορεία της Άρσεναλ στη φετινή Premier League, τονίζοντας πώς η εικόνα της ομάδας του είναι πολύ μακριά σε σχέση με αυτή που έχει στο μυαλό του.

Προβληματισμένος με την εικόνα της Άρσεναλ στη φετινή Premier League είναι ο προπονητής των κανονιέρηδων, Μικέλ Αρτέτα.

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των Λονδρέζων κόντρα στον Ολυμπιακό (11/03 - 22:00 /LIVE Sport24.gr, Cosmote Sport 2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τους "16" του Europa League, o Ισπανός τεχνικός τόνισε σε δηλώσεις του, πως η ομάδα του θα πρέπει να γίνει περισσότερο αποτελεσματική και να σταματήσει να κάνει... δώρα στους αντιπάλους της.

Οι δηλώσεις του Αρτέτα:

"Η 10η θέση δεν είναι αποδεκτή. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλω. Πολύ, πολύ μακριά! Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ίσως χρειαστούν και ποιοτικές προσθήκες. Πρέπει να παίρνουμε πιο γρήγορα τις αποφάσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο των παιχνιδιών και να είμαστε πολύ καλύτεροι αμυντικά όταν επιτίθεται ο αντίπαλος. Πρέπει να σταματήσουμε να προσφέρουμε δώρα και να έχουμε στην επίθεση πιο καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε λοιπόν πολλά να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί και κυρίως αποτελεσματικοί".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ