ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βγαίνει στην αγορά και αισιοδοξεί ότι θα τον κάνει δικό της

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η μεταγραφή του Χαλαντ ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος είναι στη λίστα της Ιντερ και της Γιουβέντους, αλλά η Αρσεναλ αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να τον υπογράψει.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Ερλινγκ Χαλαντ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, προσθέτοντας έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης της. Η μεταγραφή του Νορβηγού ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος είναι στη λίστα της Ιντερ και της Γιουβέντους, αλλά η Αρσεναλ αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να τον υπογράψει.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Σίτι και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από τη Σίτι, ενώ ο μάνατζερ του, Μαρσέλο Πετινάτι, επιβεβαίωσε τις επαφές με την Αρσεναλ: "Ναι συζητάμε και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα".

Ο Ζεσούς αγωνίζεται στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τον αγόρασε από την Παλμέιρας με 32 εκατ. ευρώ. Από τότε, έχει 234 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 95 γκολ με 64 ασίστ. Είναι επίσης 54 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σκοράρει 18 τέρματα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ