ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Με μπλε ρίγες η νέα εμφάνιση των κανονιέρηδων

Οι Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ και Ελνένι πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League (19 Μαΐου 2021)
Οι Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ και Ελνένι πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League (19 Μαΐου 2021) @ 2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Μία εντυπωσιακή αλλαγή θα έχει η Άρσεναλ τη νέα αγωνιστική σεζόν καθώς πέρα από το παραδοσιακό άσπρο και κόκκινο χρώμα προστέθηκε το μπλε, σε οριζόντιες ρίγες που θα βρίσκονται στους ώμους των εμφανίσεων των παικτών.

Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ρέιντζερς το Σάββατο (17/7) στο "Άιμπροξ" σε ένα ματς που γίνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των τζερς για τα 150 χρόνια από την ίδρυσή τους και σε αυτό το ματς θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό της με τη νέα εμφάνιση.

Τη νέα εκτός εμφάνιση την παρουσίασε τον περασμένο Μάιο και τη φόρεσε στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό της, αυτό με την Χιμπέρνιαν την περασμένη Τρίτη στην Σκωτία (ήττα με 1-2), ωστόσο απέναντι στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ θα εμφανίσει κάτι το καινοτόμο στους φανς της.

Και αυτό γιατί η νέα φανέλα, που έχει την υπογραφή της Adidas, διατηρεί μεν την παραδοσιακή άσπρη και κόκκινη φανέλα, το άσπρο σορτς και τις άσπρες κάλτσες, όμως προστίθενται και μερικές μπλε... πινελιές. Και αυτό γιατί στους ώμους θα υπάρχουν πλέον μπλε οριζόντιες λεπτές ρίγες.

"Το λατρεύω. Είναι ένα έξυπνο σχέδιο και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα για να εκπροσωπήσω το σύλλογο μπροστά στους οπαδούς μας ξανά. Δεν ήταν το ίδιο χωρίς τον κόσμο.

Ανυπομονούμε να αρχίσουμε και να μπούμε στο Emirates έχοντας τους φιλάθλους μας στις εξέδρες", τόνισε με δηλώσεις ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ των Λονδρέζων, Κίεραν Τίερνι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ