EUROPA LEAGUE

Άρσεναλ: Με 2.000 φιλάθλους κόντρα στην Ραπίντ στις 3/12

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει τέρμα του με την Άρσεναλ
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει τέρμα του με την Άρσεναλ SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Η Άρσεναλ θα γίνει η πρώτη ομάδα της Premier League η οποία μετά από εννιά μήνες θα ανοίξει ξανά τις θύρες της για να υποδεχτεί τον κόσμο της στο προσεχές παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης για το Europa League την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Εδώ και λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως στην Αγγλία μετά την άρση του lockdown και τον καταμερισμό των πόλεων ανάλογα με τα κρούσματα του κορονοϊού πως ο κόσμος θα επέστρεφε στα ανοιχτά γήπεδα με τον μάξιμουμ αριθμό να αγγίζει τις 4.000.

Το lockdown λήγει στις 2/12 και έτσι από την Πέμπτη 3/12 θα μπορούν οι Άγγλοι φίλαθλοι να πάνε ξανά στο γήπεδο και η Άρσεναλ επιβεβαίωσε ότι 2.000 οπαδοί της θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι του Europa League με την Ραπίντ Βιέννης την ερχόμενη Πέμπτη (3/12) μετά την άρση του lockdown.

Οι "κανονιέρηδες" θα είναι η πρώτη ομάδα της Premier League που θα υποδεχτεί τους φιλάθλους με 2.000 εξ αυτών να παίρνουν θέση στην εξέδρα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ανακοίνωσαν: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι θα υποδεχτούμε με ασφάλεια 2.000 οπαδούς μας για το ματς του Europa League κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης στις 3 Δεκεμβρίου.

Έχουν περάσει σχεδόν εννιά μήνες από την τελευταία φορά οι οπαδοί μας βρέθηκαν στο "Έμιρεϊτς" και τα παιχνίδια μας δεν ήταν τα ίδια χωρίς αυτούς.

Εκτιμούμε βέβαια πως οι αγώνες με μειωμένη χωρητικότητα θα απέχουν πολύ από το να επιστρέψουμε στην κανονικότητα αλλά και πάλι δεν μπορούμε να περιμένουμε να καλωσορίσουμε τους οπαδούς μας πίσω στο σπίτι για αυτό που θα είναι μια ιστορική στιγμή για το κλαμπ".

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ