PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 2-2: Ο Λακαζέτ γλίτωσε τους "κανονιέρηδες" στο 90 +5'

Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με την Άρσεναλ
Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με την Άρσεναλ © 2021 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στο Έμιρεϊτς, με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να γλιτώνει τα χειρότερα για τους Λονδρέζους. Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Μπεντέκε και Έντουαρ.

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας στο Έμιρεϊτς για την όγδοη αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα άνοιξαν το σκορ στο όγδοο λεπτό με κοντινή προβολή του Ομπαμεγιάνγκ, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Γκουαΐτα σε σουτ του Πεπέ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα μετά το 25' και απειλούσαν κυρίως με τον Γκάλαχερ. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 50ο λεπτό, με τον Μπεντέκε. Ο Πάρτι έκανε λάθος, ο Αγιού τσίμπησε την μπάλα και την έδωσε στον Βέλγο φορ, ο οποίος με έξοχη ατομική ενέργεια έκανε το 1-1.

Μετά το 1-1 οι παίκτες του Χόγκσον συνέχισαν με τον ίδιο ρύθμο, αν και το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η "μπίλια" ωστόσο έκατσε και πάλι στους παίκτες του Πάτρικ Βιεϊρά.

Έπειτα από νέο λάθος της Άρσεναλ, αυτή τη φορά κοντά στην περιοχή της Κρίσταλ Πάλας, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Έντουαρντ μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα γλίτωσαν τα χειρότερα, καθώς ο Αλεξάντερ Λακαζέτ εκμεταλλεύτηκε νέα ασταθή επέμβαση του Γκουαΐτα σε σουτ του Μαρτινέλι και από κοντά έκανε το 2-2.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Μαγκαλιάες, Τίρνι, Πάρτι (81' Μαρτινέλι), Έντεγκαρντ (67' Λακαζέτ), Πεπέ, Σμιθ - Ρόου, Σακά (46' Λοκόνγκα), Ομπαμεγιάνγκ

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Μιλιβόγεβιτς (67' Κουγιατέ), ΜακΆρθουρ, Αγιού (71' Ολίσε), Γκάλαχερ, Έντουαρ (82' Τόμκινς), Μπεντέκε

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-5

Άστον Βίλα - Γουλβς 2-3

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2

Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι 2-0

Νόριτς - Μπράιτον 0-0

Σαουθάμπτον - Λιντς 1-0

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ