ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ του 2005 με το μηδέν κόντρα στην Μπέρνλι

Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ στο ματς κόντρα στην Μπέρνλι | 23 Ιανουαρίου 2022
Ο Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ στο ματς κόντρα στην Μπέρνλι | 23 Ιανουαρίου 2022 @2022 /DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Άρσεναλ όχι μόνο δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μπέρνλι στο Emirates αλλά έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς γκολ, κάτι που της είχε συμβεί τελευταία φορά πριν από 16 χρόνια επί εποχής Βενγκέρ.

Η Άρσεναλ προερχόταν από τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του League Cup και καιγόταν για τη νίκη εντός έδρας επί της Μπέρνλι που θα την διατηρούσε μέσα στη μάχη της τετράδας, όμως αντ'αυτού κέρασε και άλλο φαρμάκι τους οπαδούς της μένοντας στο 0-0 απέναντι στην ομάδα του Σον Ντάις.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι συνδύασαν αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και με ένα μαύρο ρεκόρ αφού έμειναν για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ, με τους παίκτες του Αρτέτα να είναι άσφαιροι εκτός από τους αγώνες με Μπέρνλι (Premier League) και Λίβερπουλ (League Cup) και στους δύο προηγούμενους, με Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (0-0) και με Φόρεστ στο Νότιγχαμ (ήττα με 1-0 και αποκλεισμός στο FA Cup).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η τελευταία φορά που η ομάδα του Βορείου Λονδίνου είχε τέσσερα κολλητά ματς σε όλες τις διοργανώσεις που δεν είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ήταν τον Δεκέμβριο του 2005, επί εποχής Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ