PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Γουλβς 2-1: Ο Λακαζέτ νίκησε τον Σα στο 90+6' και έκανε την ανατροπή

Ο Ζοζέ Σα της Γουλβς μονομαχεί με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Άρσεναλ για την Premier League 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ζοζέ Σα της Γουλβς μονομαχεί με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Άρσεναλ για την Premier League 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ σφυροκόπησε τη Γουλβς και τελικά πήρε τη νίκη 2-1 με τον Αλεξάντρ Λακαζέτ να νικάει τον Ζοζέ Σα στοι 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στο "Έμιρεϊτς", σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20ή αγωνιστική της Premier League.

Η Γουλβς έδωσε το μίνιμουμ και το πλήρωσε, αφού η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει 2-1 στο "Έμιρεϊτς", σε εξ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Premier League.

Οι "λύκοι" προηγήθηκαν με τον Χε Τσαν Χουάνγκ μόλις στο 10ο λεπτό και είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές να αυξήσουν το προβάδισμα. Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα δοκίμαζαν άκριτα τα πόδια τους από κάθε απόσταση και δεν τους βγήκε.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα διαφοροποιήθηκε αισθητά. Το παιχνίδι περιορίστηκε στο μισό γήπεδο των φιλοξενουμένων και οι ευκαιρίες των γηπεδούχων έγιναν ολοένα και πιο επικίνδυνες, μέχρι να έρθει ο Νικολά Πεπέ στο 82' και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το γκολ δεν άφησε ευχαριστημένους τους "κανονιέρηδες" που συνέχισαν να επιτίθενται και δικαιώθηκαν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ νίκησε από πολύ πλάγια θέση τον Ζοζέ Σα για το 2-1.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ