ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Έκπληξη στον Σακά, έφτιαξε "τοίχο" με μηνύματα αγάπης

Ο Μπουκαγιό Σακά με την εθνική ομάδα της Αγγλίας κόντρα στην Τσεχία στο EURO 2020
Ο Μπουκαγιό Σακά με την εθνική ομάδα της Αγγλίας κόντρα στην Τσεχία στο EURO 2020 © 2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Άρσεναλ δημιούργησε έναν "τοίχο" με μηνύματα αγάπης και στήριξης στον Μπουκαγιό Σακά, κάνοντάς του έκπληξη κατά την επιστροφή του στους "Gunners" μετά τις καλοκαιρινές ανάσες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής Premier League έχει ήδη αρχίσει και σε λιγότερο από 10 ημέρες το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ανοίξει αυλαία. Ο Μπουκαγιό Σακά επέστρεψε την Τετάρτη (4/8) στις υποχρεώσεις του στην αγγλική ομάδα, μετά τις απαραίτητες "ανάσες" που πήρε.

Οι άνθρωποι της Άρσεναλ επεφύλασσαν ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στον 19χρονο άσο, ο οποίος κατά την είσοδό του στο προπονητικό κέντρο αντίκρυσε έναν "τοίχο" γεμάτο με όμορφα μηνύματα αγάπης, που όλα είχαν ως αποδέκτη εκείνον.

Ο νεαρός Άγγλος υπήρξε ένας από τρεις ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας που δέχθηκαν πάνω τους ολόκληρο το ποδοσφαιρικό ανάθεμα, έπειτα από την ήττα των "τριών λιονταριών" στο EURO 2020 από την Ιταλία.

Ο Σακά ήταν η πέμπτη και τελευταία επιλογή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εκτέλεση των πέναλτι και η αδυναμία του νεαρού να βρει δίχτυα τον τοποθέτησε στο επίκεντρο των αντιδράσεων των Άγγλων φιλάθλων, οι οποίοι είχαν στραφεί επίσης, και κατά των Μάρκους Ράσφορντ και Τζέιντον Σάντσο.

Από την πλευρά του ο 19χρονος έμεινε αποσβολωμένος από την στήριξη και την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος, διαβάζοντας μάλιστα προσεκτικά όλα τα μηνύματα που του έστειλαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ