ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αποχωρεί ο Νταβίντ Λουίζ

Ο Νταβίντ Λουίζ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στον αγώνα Γουλβς - Άρσεναλ για την Premier League μετά από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε
Ο Νταβίντ Λουίζ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στον αγώνα Γουλβς - Άρσεναλ για την Premier League μετά από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε Ⓒ 2021 SHAUN BOTTERILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Νταβίντ Λουίζ, του οποίου το συμβούλιο λήγει στο τέλος της σεζόν, ενημέρωσε την Άρσεναλ την Παρασκευή (14/5) πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει απ' τους κανονιέρηδες.

Έπειτα από δύο χρόνια στο Βόρειο Λονδίνο, ο Νταβίντ Λουίζ πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν απ' την Άρσεναλ. Σύμφωνα με το Athletic, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε την Παρασκευή (14/5) τους κανονιέρηδες πως αποχωρεί απ' την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Λουίζ έληγε το καλοκαίρι του 2021, με την Άρσεναλ να μην του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ωστόσο, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα είχε λάβει ήδη την απόφασή του.

Ο Νταβίντ Λουίζ είχε σημειώσει 30 συμμετοχές φέτος με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας και δύο γκολ, ενώ από το 2019 έχει καταγράψει συνολικά 73 συμμετοχές με τους κανονιέρηδες.

Photo credits: ⓒ 2021 Shaun Botterill/Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ