ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Αρντά Τουράν: "Τα όσα έγιναν ήταν θλιβερά"

Ο Αρντά Τουράν στο παιχνίδι της Γαλατά με τη Φενέρ
Ο Αρντά Τουράν στο παιχνίδι της Γαλατά με τη Φενέρ 2021 KENAN ASYALI/AP IMAGES

Ο διεθνής Τούρκος μέσος της Γαλατάσαραϊ, Αρντά Τουράν, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο "Ελ. Βενιζέλος" κατά την άφιξη της ομάδας του για το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις για όσα έγιναν στην Ελλάδα και το "Ελ. Βενιζέλος" στη διάρκεια της Δευτέρας (12/7) με τις ελληνικές αρχές να μην επιτρέπουν στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ την είσοδο στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό αν δεν ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας έκανε στα μέσα της Τουρκίας ο διεθνής μέσος της Γαλατάσαραϊ, Αρντά Τουράν.

Φυσικά παρέθεσε τα γεγονότα όπως τα έζησε ο ίδιος, τα χαρακτήρισε θλιβερά ενώ έκανε λόγο και για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα είπε:

"Δυστυχώς ζήσαμε καταστάσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι πήραμε κάθε προφύλαξη και όλα τα τεστ PCR ήταν αρνητικά.

Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών ήταν ιδιαίτερα ασεβείς. Ένα φιλικό παιχνίδι υποτίθεται πως είναι φιλικό αλλά αυτό δεν συνέβη. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε φιλόξενοι σε όποιον έρχεται στην πατρίδα μας.

Οι περισσότεροι από τους μισούς είχαν ανέβει στο λεωφορείο αλλά μας κάλεσαν πίσω. Δεν βάζουμε την υγεία κανενός σε πρόβλημα. Τα όσα έγιναν ήταν θλιβερά".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ