THE SHOW MUST GO ON LIVE

Αρναούτογλου στο Show Must Go On: "Εύκολο να απεμπλακεί η ΑΕΚ από τον Χιμένεθ, χειρίζεται μόνος του το θέμα προπονητή ο Μελισσανίδης"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο από αγώνα της Super League Interwetten
Ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, στην δεύτερη εκπομπή Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας παράλληλα ότι χειρίζεται μόνος του το θέμα προπονητή ο Μελισσανίδης.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, στην δεύτερη εκπομπή Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, μίλησε για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, αναφέροντας πως δεν αποτελεί εμπόδιο το συμβόλαιό του με την Ένωση, αν αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να προχωρήσει σε μια άλλη λύση για τη νέα σεζόν.

Στη συμφωνία των δυο πλευρών υπάρχει ένα opt-out της τάξης των 100.000 ευρώ (πάνω κάτω τόσο ήταν και του Μάσιμο Καρέρα), το οποίο αν καταβάλει η ΑΕΚ στον Ισπανό προπονητή, θα μπορεί να διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Εν ολίγοις, είναι καθαρά απόφαση του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Χιμένεθ, χωρίς να συνυπολογίζεται το οικονομικό, καθώς η αποζημίωση είναι μικρή.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου τόνισε πως στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα προπονητή, το οποίο φαίνεται πως το χειρίζεται μόνος του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζει ούτε ο Παναγιώτης Κονέ το τι ακριβώς ισχύει, αν και είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Δείτε όλοκληρη την εκπομπή Show Must Go On Live:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ