ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με τη Λιόν για τον Ντιόπ γράφει η Equipe

Ο Παπ Σεΐχ Ντιόπ της Λιόν μονομαχεί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των ομίλων του Champions League 2018-2019 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Παπ Σεΐχ Ντιόπ της Λιόν μονομαχεί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των ομίλων του Champions League 2018-2019 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 © 2018 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Παπ Σεΐχ Ντιόπ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αφού η Equipe γράφει ότι επήλθε συμφωνία με τη Λιόν.

Ο Παπ Σεΐχ Ντιόπ πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ολοκληρώνοντας μια πολύχρονη θητεία στη Λιόν.

Οι "γκον" έχουν έρθει σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, και παρότι ο 24χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, η μετακίνηση θα γίνει από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το κόστος της μεταγραφής θα είναι μικρότερο από 500.000 ευρώ και πλέον οι συζητήσεις στρέφονται με την πλευρά του 24χρονου Σενεγαλέζου, ώστε να επέλθει συμφωνία και με εκείνον.

Η Λιόν είχε αγοράσει τον Ντιόπ από τη Θέλτα το καλοκαίρι του 2017 για το ποσό των 10.000.000. Επιπλέον, την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στη Ντιζόν. Φέτος έχει μόλις μία συμμετοχή με τη δεύτερα ομάδα των "λιονέ". Έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αν και στη συνέχεια επέλεξε τη Σενεγάλη.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ