ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Ελλάδα ο Μάνου Γκαρσία για λογαριασμό των κιτρίνων

Ο Μάνου Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη
Ο Μάνου Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη EUROKINISSI

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μάνου Γκαρσία, έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων και γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς της ομάδας που περίμεναν να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Ο Άρης ανακοίνωσε την Κυριακή την απόκτηση του Μάνου Γκαρθία από την Χιχόν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κάνοντάς τον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, και μία ημέρα αργότερα ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων.

Αυτό έγινε συγκεκριμένα λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας και στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ήταν πέρα από τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Νιαρχάκο, και αρκετοί φίλαθλοι του Άρη όπου θέλησαν να του δώσουν το πρώτο ζεστό καλωσόρισμα.

Ο Μανού Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη | 25 Ιουλίου 2022
Ο Μανού Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη | 25 Ιουλίου 2022 INTIME

"Ξέρω πάρα πολλά για την ομάδα και τους οπαδούς και ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Ο Άρης μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μακάρι να συνεχίσει μαζί μου να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Όταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις για εσένα, είμαι έτοιμος να αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με τον Κουέστα και μου έχει πει τα καλύτερα. Εχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω να προπονούμαι.

Θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Μπούργος αλλά θα το κάνω σύντομα", τόνισε ο Μάνου Γκαρθία στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του.

Ο Μανού Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη | 25 Ιουλίου 2022
Ο Μανού Γκαρθία κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη | 25 Ιουλίου 2022 INTIME
TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ