ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ΑΕΚ
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μέχρι τις 8 Ιουλίου, οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Χερμάν Μπούργος για το βασικό μοντάρισμα των κίτρινων.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κίτρινων ενόψει της νέας χρόνιας. Εκεί θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει την 1η Ιουλίου απέναντι στο Αμβούργο, στις 4 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Γάνδη, ενώ το τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος θα παραμείνουν στο Σοχάου μέχρι τις 8 Ιουλίου και ύστερα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να προετοιμαστούν για τα παιχνίδια με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε ο Χερμάν Μπούργος μαζί του στην Αυστρία: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Πίρσμαν, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χρυσόπουλος, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Άρη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των δύο ομάδων.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ