ΑΡΗΣ

Ο Άρης υποστηρίζει ότι η ΕΠΟ δεν μεταβίβασε στη FIFA το ποσό 150.000 ευρώ για ένα πρόστιμο

Οπαδοί του Άρη στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ | 14 Μαϊου 2022
Οπαδοί του Άρη στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ | 14 Μαϊου 2022 INTIME SPORTS

Ο Άρης ενημερώθηκε από την FIFA πως δεν έχει μπει στα ταμεία της το ποσό των 150.000 ευρώ από πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ελληνική ομάδα, με τους κίτρινους να υποστηρίζουν πως είχαν καταβάλλει τα χρήματα στην ΕΠΟ και δεν τα μεταβίβασε.

Ένα πρόστιμο που είχε επιβληθεί πριν από 1,5 χρόνο στον Άρη από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έρχεται να αναστατώσει τώρα τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Και αυτό γιατί ενημερώθηκαν από την FIFA πως δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα του προστίμου για μία υπόθεση που αφορούσε τον Χαβιέρ Ουμπίδες, με τους Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους να ρίχνουν το φταίξιμο για την μη καταβολή των χρημάτων στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως είχαν καταβάλλει τα χρήματα μέσω παρακράτησης, με σκοπό αυτά να μεταβιβαστούν στην FIFA από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους κίτρινους να υποστηρίζουν πως η ΕΠΟ που ήταν υπεύθυνη για να το κάνει, αμέλησε το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν έστειλε ποτέ το συγκεκριμένο ποσό.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ