ΑΡΗΣ

Άρης: "Σε καραντίνα 14 ημερών τα δέκα κρούσματα κορονοϊού"

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης μέσω ανακοίνωσής του επιβεβαίωσε την ύπαρξη δέκα κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ ενημέρωσε ότι τα μέλη της ομάδας θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες.

Την Τρίτη (20/10) διαπιστώθηκε πως η κατάσταση του κορονοϊού στον Άρη ξέφυγε αφού υπήρξαν δέκα άτομα, παίκτες και μέλη του προσωπικού που είναι θετικά στον COVID-19.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" που ακολουθεί με την ΑΕΛ πάει προς αναβολή, αφού με βάση το πρωτόκολλο της Super League Interwetten μια ομάδα αν έχει τρία κρούσματα το παιχνίδι της οδηγείται σε αναβολή.

Ο Άρης μέσω ανακοίνωσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη των κρουσμάτων, ενώ ενημέρωσε ότι ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ