ΑΡΗΣ

Άρης: Προπόνηση με Τόλη Τερζή, θλάση πρώτου βαθμού ο Ντουκουρέ

Ο Τόλης Τερζής στη διάρκεια του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ | 5 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Τόλης Τερζής στη διάρκεια του αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ | 5 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Τόλης Τερζής είχε την Δευτέρα (6/2) την πρώτη του προπόνηση ως υπηρεσιακός στον Άρη μετά την απόλυση Πάρντιου, με τους κίτρινους να αρχίζουν προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Νοκ-άουτ για δέκα ημέρες ο Ντουκουρέ.

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με την προπόνηση της Δευτέρας να γίνεται το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, και να γίνεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή.

Και αυτό γιατί η ήττα από τον Ιωνικό το περασμένο Σάββατο οδήγησε τον Άλαν Πάρντιου στην πόρτα της εξόδου, με τον Τερζή να αναλάμβάνει ρόλο υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί διάδοχος του Άγγλου στον πάγκο, κάτι που κάνει μάλιστα για έκτη φορά στην καριέρα του την τελευταία πενταετία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά στην προπόνηση, κατά τη διάρκειά της οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ), με τον Λουίς Πάλμα, που ανέβασε ρυθμό, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος

Νοκ-άουτ πάντως από τον αγώνα με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα είναι ο Σεΐκ Ντουκουρέ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Νέαπολη, αφού υπέστη θλάση α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και υπολογίζεται ότι θα μείνει δέκα μέρες περίπου εκτός προπονήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ