ΑΡΗΣ

Άρης: Κατηγορείται για πιθανή εμπλοκή σε υπόθεση πλαστογραφίας

Σημαία του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Σημαία του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Άρης έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για υπόθεση πλαστογράφησης συμβολαίου, η οποία σε περίπτωση ενοχής μπορεί να επιφέρει βαριές ποινές. Η θέση των κίτρινων για το επίμαχο ζήτημα.

Στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ βρίσκεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο μια υπόθεση που αφορά την ΠΑΕ Άρης, η οποία αντιμετωπίζει μία ιδιαίτερα σοβαρή κατηγορία και αφορά φερόμενη πλαστογραφία.

Μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους κίτρινους.

Η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής έστειλε στην ΕΠΟ σχετικό ερώτημα για να μάθει τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκείνη απάντησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ προς τους κίτρινους.

Ουσιαστικά κάποιος έχει πλαστογραφήσει τόσο την σφραγίδα της ΕΠΟ, όσο και την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εφόσον η ΠΑΕ Άρης κριθεί ένοχη, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με βαριές ποινές. Βέβαια, βρίσκεται στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, ίσως γιατί περιμένει να δει τι θα συμβεί σε ποινικό επίπεδο.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΖΗΤΗΜΑ

Λίγη ώρα αργότερα, ο Άρης με ανακοίνωση τόνισε πως είναι στη διάθεση της επιτροπή δεοντολογίας για ο,τιδήποτε χρειαστεί. Αναλυτικά όσα αναφέρει η κίτρινη ΠΑΕ:

"Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε…

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας ψάξουν εκεί…".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ