ΑΡΗΣ

Άρης: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Καρυπίδη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης
Ο Θόδωρος Καρυπίδης INTIME SPORTS

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη για δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη. Ο λόγος είναι δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Κυριακή (19/3) η κίτρινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, εξύβρισε Θόδωρο Καρυπίδη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ενώ χθες (26/3) σε δήλωση του ο πρόεδρος των κιτρίνων κάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ