STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Παναθηναϊκός 0-1: Διπλό τετράδας με Καμπετσή το τριφύλλι

Οι παίκτες του Παναθηνα?ϊκού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Άρη
Οι παίκτες του Παναθηνα?ϊκού πανηγυρίζουν το γκολ επί του Άρη EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικό διπλό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας του Άρη με 1-0 με τον Καμπετσή να σκοράρει το "χρυσό γκολ" του τριφυλλιού και τον Διούδη να σώζει την εστία του στις ουκ ολίγες τελικές που έφτιαξαν οι κίτρινοι. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα τρίποντο χρυσάφι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Άρη επικρατώντας με 1-0 σε μια αναμέτρηση που θύμισε την αντίστοιχη του πρώτου γύρου όπου η εικόνα ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φεύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ με το ίδιο σκορ.

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι Καμπετσής και Διούδης υπέγραψαν τη νίκη των πράσινων που συνέχισαν νικηφόρα προς την τετράδα με τέταρτη σερί νίκη και μείωσε στους πέντε την απόσταση από τον Άρη που έκανε τρίτη σερί γκέλα.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και επιθετική τριάδα τους Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη με τους δύο πρώτους να βρίσκονται για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Ενώ και ο Μαουρίσιο επανήλθε στην ενδεκάδα μετά τον κορονοϊό.

Από την άλλη ο Άρης είχε πέντε αλλαγές στη σύνθεση του σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην προσπάθεια του Άκη Μάντζιου να δώσει ανάσες στην ομάδα του.

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΤΣΗ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του καλή προσπάθεια στο ματς με τον Καμπετσή στο 9'. Ο 21χρονος φορ δικαίωσε τον προπονητή του, να του δώσει στο αρχικό σχήμα και άνοιξε το σκορ με πλασέ από κοντά και σκόραρε μετά τον Απρίλιο του 2019 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Άρης ξύπνησε μετά το γρήγορο γκολ και άρχισε να απειλεί την εστία του Παναθηναϊκού έχοντας αρκετές τελικές μέσα από την περιοχή των πράσινων. Απέναντι του βρήκε όμως τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος ήταν εκπληκτικός και έδειξε γιατί αξίζει μια θέση στην Εθνική Ελλάδας αφού έδιωξε κάθε σουτ που πήγε προς την εστία του τριφυλλιού τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΖΕΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Μάντζιος πέρασε στο ματς τον Μάνο αντί του Λόπεθ που είχε έναν τραυματισμό με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Έλληνας φορ με τον Τζέγκο άρχισαν να απειλούν την εστία του Παναθηναϊκού αλλά και πάλι ο Διούδης ήταν εκεί και έδειξε πως δεν θα έτρωγε γκολ με τίποτα.

Από την άλλη οι πράσινοι είχαν να απειλήσουν την εστία του Άρη από το 9' και βρήκαν δύο καλές στιγμές μέσα σε λίγα λεπτά με τους Εμμανουηλίδη και Βέλεθ. Στο εξαιρετικό σλάλομ του πρώτου και Σουτ ο Σιαμπάνης είπε όχι ενώ ο Ισπανός έδειξε γιατί παίζει ως αμυντικός και όχι ως στράικερ με τη χαμένη ευκαιρία που είχε από τη μικρή περιοχή.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άκης Μάντζιος έριξε στο ματς όλα του τα χαρτιά βάζοντας και τον Σίλβα στο ματς ο οποίος επίσης ήταν απειλητικός προς την εστία του Διούδη αλλά είδε και αυτός τον Έλληνα γκολκίπερ να του λέει όχι όποτε απείλησε προς την εστία.

Οι πράσινοι που άργησαν να κάνουν τις αλλαγές τους μετά το 75' άρχισαν να κρατούν περισσότερο τη μπάλα μακριά από την εστία τους και να κρατούν με μεγαλύτερη ευκολότερη το 1-0 απέναντι στον φλύαρο Άρη που ολοκλήρωσε το ματς με 21 τελικές αλλά μόνο τέσσερις προς την εστία.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ