STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Παναιτωλικός 5-1: Κίτρινη καταιγίδα με πεντάρα στους Αγρινιώτες, σε ματς με τέσσερα πέναλτι

Ο Σούντγκρεν πανηγυρίζει με πάθος το γκολ στο Άρης - Παναιτωλικός
Ο Σούντγκρεν πανηγυρίζει με πάθος το γκολ στο Άρης - Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Παναιτωλικό, επικράτησε 5-1 της ομάδας του Αγρινίου για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Καμαρά (18'), Μπερτόγλιο (35'), Σούντγκρεν (37'), Γκάμα (44') και Ντιαγέ (52') τα γκολ για τους κίτρινους, μείωσε στο 67' ο Βέργος, σε ένα ματς με τέσσερα πέναλτι.

Καταιγιστικός ήταν ο Άρης στην εντός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι κίτρινοι επικράτησαν 5-1 του Παναιτωλικού σε ένα ματς που έκαναν ό,τι ήθελαν. Σκόρερ για τους κίτρινους ήταν οι Καμαρά (18'), Μπερτόγλιο (35'), Σούντγκρεν (37'), Γκάμα (44') και Ντιαγέ (52'). Μείωσε ο Βέργος στο 67' σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερα πέναλτι.

Ο Άρης πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και έφτασε τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα (ξεκίνησε με -6). Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι και έμεινε στους πέντε πόντους.

Ο Καμαρά έδωσε το σύνθημα

Ο Άρης ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεζε πάρα πολύ ψηλά, με τα μπακ του, τον Γκανέα και τον Σούντγκρεν να προωθούνται, ενώ μόλις έχανε την μπάλα πίεζε για την άμεση ανάκτηση της κατοχής. Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με πλασέ το Γκάμα στα δεξιά της περιοχής, με τον Μελίσσα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ εκτός περιοχής, που δεν έβαλαν τον Κουέστα σε κίνδυνο. Στο 16ο λεπτό ο Άρης επιβεβαίωσε την υπεροχή του με το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση. Ο Λούι με τάκλιν γκρέμισε τον Μπερτόγλιο στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Καμαρά ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τον τερματοφύλακα από την αντίθετη πλευρά και έγραψε το 1-0.

Ο Άρης συνέχιζε να απειλεί. Στο 20' ο Ντιαγέ έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Μελίσσα να απομακρύνει, ενώ δεν εγκατέλειπε την τακτική του με το ψηλό πρέσινγκ.

Καταιγιστικός με τρία γκολ πριν από την ανάπαυλα

Ο Άρης συνέχεια να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και στο 35ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο του γκολ. Ο Μπερτόγλιο κέρδισε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Καμαρά, εκείνος έπαιξε γρήγορα με τον Αργεντινό που πάτησε στα δεξιά της περιοχής και με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Αμέσως μετά απείλησε πάλι με τον Ντιαγέ, ενώ δεν άργησε η στιγμή που σκόραρε για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.

Ο Καμαρά στα αριστερά είδε την κίνηση του Σούντγκρεν, ο οποίος είχε προωθηθεί από τα δεξιά, έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Τα δύο μπακ των κιτρίνων ανέβαιναν συνεχώς και σε αυτή τη φάση φάνηκε ο κίνδυνος που δημιουργούν.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι κίτρινοι πήγαν στα αποδυτήρια με ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έκλεψε την μπάλα από τον Μπελεβώνη στην περιοχή και εκείνος τον ανέτρεψε με τα χέρια αμέσως. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, ο Γκάμα νίκησε στο 44ο λεπτό τον Μελίσσα και έγραψε το 4-0.

Ο Ντιαγέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ο Βέργος το γκολ της τιμής

Ο Άρης ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. O Μπερτόγλιο συνεργάστηκε με τον Σούντγκρεν, ο οποίος μετατράπηκε σε εξτρέμ, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, ο αμυντικός του Παναιτωλικού και έδιωξε σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ προήλθε και το πέμπτο γκολ των κίτρινων.

Ο Άρης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Φαμπιάνο πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εντιαγέ σε κενή εστία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. Ο Άκης Μάντζιος στη συνέχεια μοίρασε τον χρόνο περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Σάσα, τον Μαντσίνι και τον Ιτούρμπε. Ο Παναιτωλικός θέλησε να ανέβει και κατάφερε να βρει και δίχτυα μάλιστα.

Στο 66ο λεπτό ο Τζέγγο έκανε χέρι στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο VAR και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βέργος ανέλαβε το τρίτο πέναλτι του παιχνιδιού, έστειλε την μπάλα στο κέντρο και έκανε το 5-1.

Το παιχνίδι, ωστόσο, είχε και τέταρτο πέναλτι, το τρίτο συγκεκριμένα για τους κίτρινους. Έπειτα από δοκάρι των κίτρινων, ο Φαμπιάνο έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε, με τον διαιτητή να δείχνει χέρι του Κορνέλιους, στον οποίο έγινε ο κόντρα. Στο 80ο λεπτό ο Ιτούρμπε εκτέλεσε, όμως αυτή τη φορά ο Μελίσσας απέκρουσε. Στο 87ο λεπτό ο Μαντσίνι είχε την ευκαιρία και για το δικό του γκολ, βρέθηκε απέναντι στον Μελίσσα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, το 5-1 δεν άλλαξε έως το φινάλε του παιχνιδιού.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ