ΑΡΗΣ

Άρης: Κάνει το μεγάλο κόλπο με Ιτούρμπε

Ο Χουάν Ιτούρμπε πανηγυρίζει γκολ του με τη Ρόμα
Ο Χουάν Ιτούρμπε πανηγυρίζει γκολ του με τη Ρόμα AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Άρης είναι κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς οι κίτρινοι έχουν δώσει τα χέρια με τον 28χρονο εξτρέμ, Χουάν Ιτούρμπε, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Πόρτο και Ρίβερ Πλέιτ.

Μία μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πάει να ολοκληρώσει ο Άρης. Οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει με τον Χουάν Ιτούρμπε. Μάλιστα, ο 28χρονος αριστερός εξτρέμ, αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση ενός μεγάλους ονόματος, με τον Παραγουανό εξτρέμ να έχει καταγράψει 35 συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την Πούμας απ' το Μεξικό σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας και δύο ασίστ.

Ο Ιτούρμπε έχει ένα "γεμάτο" βιογραφικό, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στη Ρίβερ Πλέιτ, την Πόρτο, την Ελλάς Βερόνα και τη Ρόμα. Μάλιστα, οι τζαλορόσι είχαν πληρώσει 24,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014, ώστε να τον κάνουν δικό τους απ' την Ελλάδας Βερόνα.

Ο Άρης ήταν σε αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού, μία θέση που ήταν κύριο μέλημα των κίτρινων, και όπως φαίνεται βρήκαν όσα ήθελαν στο πρόσωπο ενός πολύπειρου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ