STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ολυμπιακός: Τα highlights της ερυθρόλευκης νίκης στο Βικελίδης

O Αντρέας Μπουχαλάκης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό γκολ του κόντρα στον Άρη σε ματς της Super League
O Αντρέας Μπουχαλάκης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό γκολ του κόντρα στον Άρη σε ματς της Super League EUROKINISSI SPORTS

Τα δύο γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη έφταναν στον Ολυμπιακό για να νικήσει 2-1 τον Άρη στο "Βικελίδης" και να βρεθεί μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Interwetten. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Η κορυφή της Super League Interwetten χωράει μόνο έναν και αυτός είναι πλέον ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κοντραρίστηκαν με τον Άρη με τον οποίο συγκατοικούσαν στο ρετιρέ της βαθμολογίας μετά τις πρώτες εννέα αγωνιστικές και το φινάλε τους βρήκε να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 που τους έφερε στο +3 από τους κίτρινους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο Αντρέας Μπουχαλάκης που σκόραρε δις στο 29' και στο 47' μετά από ισάριθμες ασίστ του Κώστα Φορτούνη, με τους Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου από την πλευρά τους να καταφέρνουν απλά να μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Μπερτόγλιο στο 74'.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ