STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ολυμπιακός: Δέκα στιγμές από τα παιχνίδια του παρελθόντος

Ντιγκινί και Μασούρας διεκδικούν την μπάλα στο Άρης - Ολυμπιακός από την αναμέτρηση της σεζόν 2019/2020 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ντιγκινί και Μασούρας στο Άρης - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Το Άρης - Ολυμπιακός είναι ένα ζευγάρι που κουβαλάει μεγάλη ιστορία. Το Sport24.gr παρουσιάζει δέκα στιγμές από το παρελθόν των αναμετρήσεων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα παιχνίδι κορυφής. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες με 19 πόντους και ο νικητής θα μπορεί να απολαμβάνει μόνος του την πρώτη θέση της Super League Interwetten.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό κρύβει αρκετή ιστορία πίσω του και το Sport24.gr διάλεξε δέκα στιγμές από τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Πάμε να τις δούμε:

Φέτος ο κορονοϊός μπορεί να έχει αφήσει το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς κόσμο, αλλά τα προηγούμενα χρόνια οι φίλοι των κιτρίνων δημιουργούσαν φανταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Το 1995 ο Μιλόγεβιτς έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ του Άρη σκοράροντας απέναντι στον Ολυμπιακό κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε πετύχει ένα ωραίο γκολ το 2004 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Ζιοβάνι έβγαλε την σέντρα και Τζόλε σηκώθηκε παίρνοντας την κεφαλιά και με αυτό τον τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2002 ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Άρη εκτός έδρας με σκορ 1-5 και τον Αλέκο Αλεξανδρή να σκοράρει χατ-τρικ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πανηγυρίσει τον 6ο σερί τους τίτλο σε εκείνο το παιχνίδι.

Το 2007 ο Ριβάλντο είχε πετύχει ένα τρομερό γκολ με εκτέλεση φάουλ στο Κλεάνθης Βικελίδης κάνοντας στο 67ο λεπτό το 2-2. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη τελικά με 2-3 έχοντας κάνει την ολική ανατροπή.

Στην αναμέτρηση του 2008 ο Πατσατζόγλου με τον Γκαλέτι συνεργάστηκαν για ένα ωραίο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αργεντίνος αξιοποίησε την τέλεια ασίστ και πέρασε την μπάλα πάνω από τον Χαλκιά.

Το 2009 ο Άρης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού. Την λύση είχε δώσει ο Χαβίτο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είχε αγωνιστεί μόλις μία φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έχει καταφέρει να χριστεί σκόρερ. Συγκεκριμένα, το 2013 στη νίκη των ερυθρόλευκων με 2-0 είχε ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται σε τρομερά κέφια, έχοντας σκοράρει τρία γκολ απέναντι στον Άρη εκτός έδρας.

Το 2020 στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό οι φιλοξενούμενοι είχαν αποδράσει με ανατροπή και πρωταγωνιστές τους Μασούρα, Ελ Αραμπί και Τσιμίκα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ