ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης ανακοίνωσε το deal με Μήτρογλου

Άρης: Ο Καρυπίδης ανακοίνωσε το deal με Μήτρογλου
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram πως έκλεισε το deal για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Κώστας Μήτρογλου πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο μεγάλος κερδισμένος στη μάχη της απόκτησης του φορ της Μαρσέιγ είναι ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με τον επαναπατρισμό και φαίνεται πως πέτυχαν να "ψήσουν" τον 32χρονο δεινό στράικερ για να γίνει κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης", με την είδηση να βγαίνει το μεσημέρι του Σαββάτου μέσω του Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του "Μητρογκόλ" με τη φανέλα του Άρη, την οποία συνόδευσε με μία λεζάντα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.

"Done Deal" (Κλεισμένη Συμφωνία), αναφέρει χαρακτηριστικά, με τον Μήτρογλου να ετοιμάζει βαλίτσες από Μασσαλία κατά πάσα πιθανότητα για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό.

Το ποστάρισμα του Θοδωρή Καρυπίδη για τη συμφωνία του Μήτρογλου με τον Άρη
Το ποστάρισμα του Θοδωρή Καρυπίδη για τη συμφωνία του Μήτρογλου με τον Άρη ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ο Άρης θα γίνει λοιπόν η τέταρτη κατά σειρά ομάδα της Super League στην οποία θα αγωνιστεί ο έμπειρος φορ μετά από τους Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ατρρόμητο, με τον παίκτη να έχει αγωνιστεί συνολικά σε πέντε ομάδες του εξωτερικού: Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατάσαραϊ και Αϊντχόφεν.

Υπενθυμίζεται πως την ώρα που ο Μήτρογλου αποχαιρετάει την Μασσαλία, οι Φωκαείς υποδέχτηκαν άλλον στράικερ για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής αφού ήρθαν σε συμφωνία με την Νάπολι για το δανεισμό του Αρκάντιους Μίλικ ως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ