ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Εντιαγέ έχει πέραση στην Τουρκία

Ο Μπαντού Εντιαγέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Βόλο
Ο Μπαντού Εντιαγέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Βόλο INTIME

Χατάισπορ και Γκέζτεπε… διπλάρωσαν τον Μπαντού Εντιαγέ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, ωστόσο από την στιγμή που δεν φέρονταν διατεθειμένες να προσφέρουν χρήματα στον Αρη, έμειναν με την… όρεξη.

Σημαντικό μέρος της καριέρας του, ο Μπαντού Εντιαγέ στην Τουρκία το πέρασε. Εξαιρετικό το όνομα που έχει στη γειτονική χώρα, απολύτως φυσιολογικό να μην… λησμονείται από τις ομάδες της Super Lig.

Ούτε και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος αποτέλεσε εξαίρεση. Δύο ομάδες από τη γειτονική χώρα, η Χατάισπορ και η Γκέζτεπε, προσέγγισαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα τον Αφρικανό μέσο, δελεάζοντας τον με αποδοχές μεγαλύτερες από αυτές που εισπράττει στον Άρη (πάνω από 800.000 ευρώ).

Ωστόσο καμία από τις δύο δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει χρήματα στους "κίτρινους", οι οποίοι ενημερώθηκαν μεν για την κινητικότητα που υπήρξε για τον 32χρονο μέσο, χωρίς όμως – εξαιτίας ακριβώς αυτής της απροθυμίας των δύο τουρκικών ομάδων – να δεχτούν καμία επίσημη πρόταση.

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα και παρότι ειδικά η Χατάισπορ εξακολουθεί – κατόπιν απαίτησης του προπονητής της, Ομέρ Ερντογάν - να αναζητά ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Εντιαγέ θεωρείται δύσκολο, αν όχι απίθανο, με το υφιστάμενο status quo και του Σενεγαλέζου μέσου, αλλά και της αδυναμίας του τουρκικού club να προσφέρει χρήματα για την αγορά του, να προκύψει κάτι ικανό να δελεάσει τους "κίτρινους".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ