ΑΡΗΣ

Άρης: Νοκ-άουτ για 20 ημέρες ο Μπρούνο, αγώνα δρόμου για Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Ο Μπρούνο με τη φανέλα του Άρη
Ο Μπρούνο με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν ήταν ευχάριστα για τον Άρη την επομένη του ματς με την ΑΕΚ, με τον Μπρούνο να έχει υποστεί θλάση και να μένει για 20 ημέρες εκτός δράσης και τον Γκάμα να τρέχει να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δεν έφτανε στον Άρη η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten, ήρθαν να προστεθούν και δύο προβλήματα τραυματισμών στους κίτρινους που σίγουρα θα πονοκεφαλιάσουν τον Άκη Μάντζιο.

Το πρώτο αφορά τον Μπρούνο, με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος να δείχνει θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό και το γεγονός αυτό να αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα τρία προσεχή παιχνίδια της ομάδας του στα play offs απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Το δευτερο αγκάθι που προέκυψε από το ματς της Κυριακής αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, με τη δική του μαγνητική να δείχνει θλάση α' βαθμού στον τετρακέφαλο.

Άρχισε μάλιστα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, με το στόχο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι να προλάβει να δηλώσει παρών στην ερχόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή (18/4), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ