ΑΡΗΣ

Άρης: Νέα παράταση από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Νέα παράταση από το CAS, με το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο να αποφασίζει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου για την έφεση της ΠΑΕ Άρης αναφορικά με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA.

Ο Άρης ενημερώθηκε την Πέμπτη (9/12) για τη νέα παράταση από το CAS. Η νέα ημερομηνία κατά την οποία περιμένουν οι "κίτρινοι" τι θα κρίνει η ανώτατη αθλητική δικαστική διαιτητική αρχή της Λοζάνης σχετικά με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που τους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA για την υπόθεση μεταγραφής του Φιόριν Ντουρμισάι θα είναι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο στον Άρη για να κινηθεί για μεταγραφές και ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ