ΑΡΗΣ

Άρης: Μπούργος και Καρυπίδης θέλουν τους Ρικέλμε και Καμέγιο της Ατλέτικο

Ο Σέρχιο Καμέγιο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Ρεάλ
Ο Σέρχιο Καμέγιο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Ρεάλ © 2019 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Χερμάν Μπούργος μαζί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη συναντήθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα και σύμφωνα με την ισπανική AS τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι για καλοκαιρινή μεταγραφή ήταν των Ροντρίγκο Ρικέλμε και Σέρχιο Καμέγιο.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με τους κίτρινους να "εκμεταλλεύονται" τις σχέσεις που διατηρεί ο προπονητής της ομάδας, Χερμάν Μπούργος, με την Ατλέτικο, μιας και για πολλά χρόνια υπήρξε βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Αργεντινός τεχνικός πραγματοποίησε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη, συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα.

Οι άνθρωποι του Άρη ενδιαφέρονται για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με την ισπανική εφημερίδα να αναφέρει συγκεκριμένα δύο ονόματα. Πρόκειται για τους Ροντρίγκο Ρικέλμε και Σέρχιο Καμέγιο, οι οποίοι επέστρεψαν από τον δανεισμό τους στη Μιραντές.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τον προσεχή Νοέμβριο, όταν σταματήσουν τα πρωταθλήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ