ΑΡΗΣ

Άρης: "Μετράμε αντίστροφα για να βρεθούμε και πάλι μαζί στο Κλεάνθης Βικελίδης"

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Σαντέ Σίλβα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Σαντέ Σίλβα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι από αύριο (02/06) τίθενται προς πώληση τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, αναμένοντας την επιστροφή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης έθεσε στη διάθεση των φιλάθλων τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ώστε να δουν και πάλι από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Φυσικά για να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων, πρέπει να το επιτρέψει η αρμόδια υγειονομική επιτροπή, καθώς την περσινή σεζόν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έφερε η πανδημία, δεν διεξάχθηκε κανένα παιχνίδι με την παρουσία φιλάθλων.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει αύριο (02/06) ηλεκτρονικά από το "viva.gr", αλλά και την επίσημη ηλεκτρονική μπουτίκ των "κίτρινων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Μετά από ένα χρόνο απουσίας, πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε ξανά στο “σπίτι” μας. Μετράμε αντίστροφα για να βρεθούμε και πάλι μαζί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η πώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 10:00, ηλεκτρονικά από το viva.gr και από την ARIS F.C. Boutique.

Όσοι προσέρχονται στην ARIS F.C. Boutique για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Προς διευκόλυνση των φιλάθλων και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω Viva.gr

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους περσινούς κάτοχους Εισιτηρίων Διάρκειας και με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει για επιπλέον παροχές

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ