ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Οι κίτρινοι προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Νταρίντα και αυτός είναι θετικός σύμφωνα με την Bild

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα @ 2022 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση στον Βλάντιμιρ Νταρίντα για διετές συμβόλαιο και αυτός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική των κίτρινων σύμφωνα με την Bild. Το μόνο που απομένει είναι να συναινέσει η Χέρτα Βερολίνου, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει τον Τσέχο μέσο της Χέρτα Βερολίνου, Βλαντιμίρ Νταρίντα και η Bild αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι η προσπάθεια των κίτρινων αναμένεται να καρποφορήσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 32χρονο διεθνή κεντρικό μέσο και αυτός βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα για να έχει χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής έχει τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις προερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Νταρίντα έχει συμβόλαιο με τη Χέρτα Βερολίνου μέχρι το τέλος της σεζόν και επομένως οι Βερολινέζοι πρέπει να συναινέσουν για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Το καλοκαίρι του 2013 η Φράινμπουργκ έδωσε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Χέρτα έναντι 3.8 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί παραμένει μέχρι και σήμερα.

Σε αυτά τα επτά χρόνια έχει μετρήσει 192 συμμετοχές με 16 γκολ και 29 ασίστ. Την ίδια ώρα έχει αγωνιστεί 76 φορές με την εθνική ανδρών της Τσεχίας έχοντας οκτώ γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ