ΑΡΗΣ

Άρης: Με Μπράμπετς αλλά χωρίς Οντουμπάτζο η αποστολή για το ματς με τη Λαμία

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς
Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Ατρόμητο βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (8/11) με τη Λαμία σε αντίθεση με τον Οντουμπάτζο που έμεινε εκτός 20άδας.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς που αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (8/11) με τη Λαμία στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Οντουμπάτζο που επίσης τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά εν τέλει έμεινε εκτός 20άδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (08/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Λέισμαν, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Οντουμπάτζο (τραυματίες), Ροντρίγκες, Χαϊροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.

* O Φαμπιάνο Λέισμαν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (14η Αγωνιστική)".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ