ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ματέο Γκαρσία και χωρίς Λούμορ η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ματέο Γκαρσία στο φιλικό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ματέο Γκαρσία στο φιλικό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό ( 22/09, 20:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24), σε αντίθεση με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τον Παναθηναϊκό ( 22/09, 20:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24), με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χθες (20/09, αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Χαίροβιτς και Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Μοχανάντ Άλι, Σούντγκρε, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ