ΑΡΗΣ

Άρης: Με Λούμορ και Ματέο Γκαρσία η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ματέο Γκαρσία πανηγυρίζει γκολ του με τον Άρη
Ο Ματέο Γκαρσία πανηγυρίζει γκολ του με τον Άρη INTIME SPORTS

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Λούμορ και Ματέο Γκαρσία να είναι στη λίστα του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (28/11, 19:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στην Τούμπα για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται κανονικά Ματέο Γκαρσία και Λούμορ και έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή τους για το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Κρίστιαν Λόπεθ, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ