ΑΡΗΣ

Άρης: Με 4-2-3-1 και στόχο ένα αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στην Αστάνα

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν στο ματς με τον Αστέρα | 4 Απριλίου 2021
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν στο ματς με τον Αστέρα | 4 Απριλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Άρης αντιμετωπίζει στις 16:00 (Novasports 2) την Αστάνα στο Καζακστάν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Τα πλάνα ενδεκάδας του Άκη Μάντζιου.

Έτοιμος να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League είναι ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 16:00 (Novasports 2, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) την Αστάνα στο Καζακστάν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των κίτρινων απέναντι σε έναν αντίπαλο με χρόνια εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βέβαια, είναι η περίοδος τέτοια που κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τις ομάδες, αφού χτίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τον Άρη ο Μάντζιος. Στα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Ντένις και μπροστά του θα είναι οι Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήση και Σάκιτς από δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ οι Ματίγια και Σάσα, ο Γκαρσία, Μπερτόγλιο και Γκάμα στη μεσοεπιθετική τριάδα και στην κορυφή ο Μαντσίνι.

Την κίτρινη αποστολή για τον αγώνα συμπληρώνουν οι: Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ