ΑΡΗΣ

Άρης: Μάνος, το νέο πρόβλημα για τον Μάντζιο

O Δημήτρης Μάνος με τη φανέλα του Άρη
O Δημήτρης Μάνος με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Μετά τις άσχημες ειδήσεις με τα προβλήματα τραυματισμών των Γκάμα και Μπρούνο, ένα ακόμα έρχεται να προστεθεί για τον Άρη, με τον Μάνο να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να αναμένεται να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League Interwetten προχωράει μετ'εμποδίων, με τον Άκη Μάντζιο να έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Στη αρχή της εβδομάδας είδε τους Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε να βγαίνουν νοκ-άουτ, με τον πρώτο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας ματς με τους πράσινους και τον δεύτερο να αναμένεται να επιστρέψει σε 20 ημέρες στη δράση, ενώ στη προπόνηση της Τετάρτης ήρθε να προστεθεί ένας ακόμας βραχνάς.

Αυτός αφορά με τον Δημήτρη Μάνο, με τον Έλληνα φορ να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του αλλά να κάνει ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και η κατάστασή του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί απο το ιατρικό επιτελείο.

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (18/04, 15:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Μπρούνο Γκάμα, όπως και χθες, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) και ο Μπρούνο Φελίπε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Εργκυς Κάτσε ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ ο Δημήτρης Μάνος έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς (το απόγευμα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου")", αναφέρει το σχετικό δελτίου Τύπου των κιτρίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ