ΑΡΗΣ

Μάνος: "Πρόκληση να είσαι στην κορυφή"

Ο Δημήτρης Μάνος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ
Ο Δημήτρης Μάνος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ του Άρη στην εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της ΑΕΛ, Δημήτρης Μάνος, χαρακτήρισε ως πρόκληση την επιστροφή και παραμονή στην κορυφή.

Ο Άρης πέρασε από το Αλκαζάρ επικρατώντας εκτός έδρας (0-3) της ΑΕΛ με δύο γκολ του Μάνου κι ένα του Σίλβα και έπιασε αν και με ένα ματς περισσότερο τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή.

Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ στο Αλκαζάρ χαρακτήρισε ως πρόκληση την επιστροφή και παραμονή στην κορυφή.

"Πέτυχα δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα. Είχα πει ότι δεν το κυνηγούσα, αλλά ήθελα να έρθει. Μου το έφερε διπλό ο Θεός! Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, να δίνω το 100% για να κερδίζει η ομάδα.

Είχα ένα τραυματισμό στο ματς με το Βόλο, είχα μείνει λίγο πίσω, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα, αλλά τουλάχιστον έδινα πάντα το 100% για την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το γκολ αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εννοείται ότι ο επιθετικός θέλει το γκολ για τη ψυχολογία, ευελπιστώ να έχω και συνέχεια.

Δεν πετυχαίναμε τόσο εύκολο γκολ παρότι κάναμε ευκαιρίες. Πετύχαμε τρία εύκολα γκολ, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο αγώνα", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την επιστροφή στην κορυφή:

"Κορυφή… εννοείται! Θέλουμε να ειμαστε στην κορυφή, είναι προκληση αν είσαι εκεί".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ