ΑΡΗΣ

Άρης - Μακάμπι Χάιφα 2-2: Επιστροφή από το 0-2 με δύο γκολ λίγο πριν από το φινάλε

Ο Ντουκουρέ πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Μακάμπι Χάιφα
Ο Ντουκουρέ πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Μακάμπι Χάιφα EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης πήρε την ισοπαλία 2-2 απέναντι στη δυνατή Μακάμπι Χάιφα και αν και έμεινε πίσω στο σκορ με δύο γκολ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντουκουρέ (90') και τον Πάλμα (90+3').

Ο Άρης υποδέχθηκε τη Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης σ' ένα φιλικό με τέσσερα γκολ και μεγάλη ανατροπή των κιτρίνων. Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, με τον Ντουκουρέ και τον Πάλμα να ολοκληρώνουν την επιστροφή με γκολ στο 90' και το 90+3'.

Ο Άλαν Πάρντιου παράταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 3-5-2, με τους Γκρέι και Πάλμα να αγωνίζονται στην κορυφή. Στο 10ο λεπτό ο Πιερό άνοιξε το σκορ, έπειτα από λάθος στην άμυνα.

Οι κίτρινοι είχαν καλές στιγμές, για να ισοφαρίσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 31ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Πάλμα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 34' ο Ματέο Γκαρσία είχε και δεύτερο δοκάρι για τον Άρη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάρντιου προχώρησε σε αλλαγή σχηματισμού με την είσοδο του Ιτούρμπε, ενώ αποχώρησε τραυματίας ο Σιαμπάνης. Στο 90' ο Ντουκουρέ με αριστερό σουτ μείωσε στο σκορ και έβαλε τους κίτρινους πίσω στο παιχνίδι.

Στο 90+2' ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λάι. Ο Πάλμα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2, ολοκληρώνοντας σπουδαία επιστροφή. Μάλιστα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουέστα έκανε μία όμορφη απόκρουση.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης (67' Κουέστα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Καμάτσο (77' Μαρμαρίδης), Μαζικού (83' Παναγίδης), Νταμπό (83' Σγούρος), Ματέο Γκαρσία (73' Ντουκουρέ), Ροντρίγκες (67' Γκαρθία), Γκρέι (63' Ιτούρμπε), Πάλμα

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ