ΑΡΗΣ

Άρης: Κατέθεσε το υπόμνημα για Λάσκοφ και περιμένει τη δικαίωση

Σημαία του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Σημαία του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης EUROKINISSI

Ο Άρης κατέθεσε υπόμνημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το υπόμνημα που κατέθεσε η πλευρά του Λάσκοφ είναι υπέρ των κίτρινων.

Ο Άρης κατέθεσε, ως όφειλε, υπόμνημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση με το πλαστό δελτίο του Λάσκοφ και υποστήριξε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με το έγγραφο που έχει φτάσει στην ΕΠΟ.

Ουσιαστικά οι κίτρινοι τόνισαν πως ουδέποτε κατέθεσαν έγγραφο μεταβολής της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή Λάσκοφ και ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην κατασκευή εγγράφου το οποίο αποστάλθηκε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή στην αποκεντρωμένη διοίκηση στην περιφέρεια Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα υπόμνημα κατέθεσε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κίτρινοι ο ποδοσφαιριστής πήρε πάνω του όλη την ευθύνη και τόνισε και αυτός πως ο Άρης δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή.

Η απόφαση της επιτροπής αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να θεωρούν πως θα δικαιωθούν.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ