ΑΡΗΣ

Άρης: Ήρθε ο Ετέμπο, δήλωσε έτοιμος να παίξει με την ΑΕΚ

O Πίτερ Ετέμπο κατά την άφιξή του για την ομάδα του Άρη
O Πίτερ Ετέμπο κατά την άφιξή του για την ομάδα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Πίτερ Ετέμπο έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (04/10) στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (09/10).

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Πίτερ Ετέμπο. Ο 26χρονος Νιγηριανός μέσος ήταν το τελευταίο χρονικά απόκτηση του Άρη και δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε ότι εάν του το ζητήσει ο Πάρντιου μπορεί να παίξει ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή (09/10, 21.15) απέναντι στην ΑΕΚ.

Αρχικά ο Ετέμπο τόνισε: "Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ".

Για το εάν γνωρίζει τον Πάρντιου είπε: "Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά".

Για το τι πρόλαβε να μάθει για τον Άρη: "Καταρχήν είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ