ΑΡΗΣ

Άρης: Μπήκε ο Ιωάννου, μέρος του προγράμματος ο Μπεναλουάν

Ο Νίκος Ιωάννου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Νίκος Ιωάννου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Άκης Μάντζιος ήταν στην ευχάριστη θέση να σβήσει από το απουσιολόγιό του το όνομα του Νίκου Ιωάννου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μπεναλουάν ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και οι κίτρινοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς, μετά από τις υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Γιόχαν Μπεναλουάν.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκαναν οι Μπρούνο Γκάμα και Φελίπε Μπρούνο, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών κόντρα στην Ένωση, αλλά και ο Έργκυς Κάτσε που απουσιάζει εδώ και καιρό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τη σημερινή προπόνηση: "Η προπόνηση της Τρίτης (13/04) ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικόλα Ιωάννου να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιόχαν Μπεναλουάν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Μπρούνο Γκάμα (θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο) έκανε θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), ο Μπρούνο Φελίπε (θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό) συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Έργκυς Κάτσε έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ