ΑΡΗΣ

Άρης: Ενοχλήσεις ο Ιωάννου, αμφίβολος ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Νίκος Ιωάννου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Νίκος Ιωάννου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικόλας Ιωάννου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση και έμεινε προληπτικά εκτός, ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (25/04).

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (25/04) για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο Νικόλας Ιωάννου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, με τη συμμετοχή του Κύπριου ακραίου αμυντικού να κρίνεται στην αυριανή (24/04) προπόνηση, όπου ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Τρίπολη.

Ο Φελίπε Μπρούνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ζακαρί Μπουσέ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, έχοντας αφήσει πίσω του το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ