ΑΡΗΣ

Άρης: Η UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον φάκελο, παίζει κανονικά στην Ευρώπη

Οι πανηγυρισμοί του Καμαρά και του Μαντσίνι μετά το γκολ
Οι πανηγυρισμοί του Καμαρά και του Μαντσίνι μετά το γκολ EUROKINISSI SPORTS

Έγγραφο στην ΕΠΟ απέστειλε η UEFA, με το οποίο ενημερώνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη, καθώς ο φάκελός του είναι πλήρης.

Κανονικά στην Ευρώπη θα συμμετάσχει ο Άρης. Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το πρωί της Τρίτης (24/5), πως ο φάκελος των κιτρίνων είναι πλήρης, επομένως δεν συντρέχει πρόβλημα σχετικά με την ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

Την περασμένη Τετάρτη (18/5) ο προϊστάμενος του αρμοδίου τμήματος της ΕΠΟ κατέθεσε έφεση για την αδειοδότηση των κιτρίνων, έπειτα από εξώδικο που έστειλε ο Βόλος. Στη συνέχεια, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην UEFA εις βάρος του υπεύθυνου αδειοδοτήσεων.

Εν τέλει οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενημέρωσαν πως ο Άρης αδειοδοτήθηκε σωστά, επομένως δεν υπάρχει κάποιος λόγος, ώστε να μην παίξει στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως οι κίτρινοι τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας των playoffs της Super League Interwetten και θα αγωνιστούν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ