ΑΡΗΣ

Άρης: Η ενδεκάδα κόντρα στην Αστάνα

Ο Δημήτρης Μάνος του Άρη πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
Ο Δημήτρης Μάνος του Άρη πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα στο Κλ. Βικελίδης για τον επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (29/07, 21:30, Novasports 2 και Live SPORT24) την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον επαναληπτικό δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League. Υπενθυμίζεται ότι η Αστάνα είχε επικρατήσει πριν από μια εβδομάδα στο Καζακστάν με 2-0.

Ο Άκης Μάντζιος προχωράει σε αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που είχε χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι πριν μια εβδομάδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος.

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ