ΑΡΗΣ

Άρης: Φτάνει στην Ελλάδα στις 16:45 ο Μήτρογλου

Άρης: Φτάνει στην Ελλάδα στις 16:45 ο Μήτρογλου
Ο Μήτρογλου στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μαρσέιγ 2018, CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Μία ανάσα από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη είναι ο Κώστας Μήτρογλου, με τον 32χρονο στράικερ να αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρίνων.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φαίνεται πως αρχίσει με εντυπωσιακό τρόπο για τον Άρη και ονειρεμένο για τους φίλους του, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι πλέον ένα βήμα από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς και να αποτελέσει το νέο απόκτημά τους.

Όπως γνωστοποίησαν οι άνθρωποι των κιτρίνων, ο 32χρονος στράικερ, που έμεινε ελεύθερος απο την Μαρσέιγ, αναμένεται να αφιχτεί στις 16:45 της Δευτερας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αν όλα πάνε καλά και προλάβει να ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, με τον "Μητρογκόλ" να καλείται ουσιαστικά να βρει αγωνιστικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν παροπλισμένος στους Μαρσεγέζους από την αρχή της φετινής σεζόν (επιλογή του Βίλας-Μπόας) και έχει να παίξει σε επίσημο ματς από τον Μάρτιο του 2020 όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αϊντχόφεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ