ΑΡΗΣ

Άρης: Έλυσε το συμβόλαιο του με τη Νιουκάστλ ο Μούτο, άνοιξε ο δρόμος για τους κιτρινόμαυρους

Ο Γιοσινόρι Μούτο της Ιαπωνίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκάνα, Γιοκοχάμα | Τετάρτη 30 Μαΐου 2018
Ο Γιοσινόρι Μούτο της Ιαπωνίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Γκάνα, Γιοκοχάμα | Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 © 2021 EUGENE HOSHIKO/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιοσινόρι Μούτο έμεινε ελεύθερος από τη Νιουκάστλ και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ιάπωνα επιθετικού από τον Άρη.

Παρελθόν από τη Νιουκάστλ και επίσημα αποτελεί ο 29χρονος επιθετικός, Γιοσινόρι Μούτο, κάτι το οποίο αφορά τον Άρη με τον διεθνή Ιάπωνα να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των κίτρινων για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια ο αποκλεισμός από την Αστάνα μπορεί να έχει αλλάξει τα δεδομένα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κατά πόσο οι "κιτρινόμαυροι" θα ασχοληθούν πλέον με τον Μούτο.

Ο Ιάπωνας είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την πρώην -πλέον- ομάδα του αλλά μετά από συζητήσεις έμεινε ελεύθερος, με την αγγλική ομάδα να τον ευχαριστεί και επίσημα με ανακοίνωση της.

Δύο φιλικά με ΑΕΛ και Βόλο

Από εκεί και πέρα ο Άρης μετά τον αποκλεισμό του από την Αστάνα έκανε αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του και κανόνθσε δύο φιλικά παιχνίδια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αρχικά, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Τρίτη (10/08) την Α.Ε.Λ. (20:00) και το επόμενο Σάββατο (14/08) τον Βόλο Ν.Π.Σ. (20:00). Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δύο φιλικά θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ