ΑΡΗΣ

Άρης: Έφτασε στην Ελλάδα η Μακάμπι, θα προπονηθεί την Τρίτη στην Τούμπα

Ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της Μακάμπι IN TIME SPORTS

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε λίγο πριν από τις 15:30 στην Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8, 21:00, Novasports Prime) με τον Άρη στο Conference League, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Τρεις ημέρες πριν από τον δεύτερο παιχνίδι της με τον Άρη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League (11/8, 21:00, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο επικράτησε στην έδρα της την περασμένη Πέμπτη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή των κιτρίνων πάτησε ελληνικό έδαφος λίγο πριν τις 15:30 της Δευτέρας (8/8) εν μέσω αυστηρών μέτρων ασφαλείας, με τον προπονητή των Ισραηλινών, Βλάνταν Ίβιτς, να μην κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σημειώνεται πως οι παίκτες της Μακάμπι έκαναν προπόνηση το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ πριν μπουν στο αεροπλάνο και ταξιδέψουν με προορισμό την Θεσσαλονίκη ενώ για την Τρίτη αλλά και την παραμονή του αγώνα έχουν προγραμματίσει να προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ