ΑΡΗΣ

Άρης: Δύσκολα για Ατρόμητο οι Τζέγκο και Σάκιτς

Ο Τζέιμς Τζέγκο
Ο Τζέιμς Τζέγκο EUROKINISSI

Η επόμενη της νίκης επί της ΑΕΛ βρήκε τους παίκτες του Άρη στο γήπεδο καθώς ακολουθεί το ματς του Σαββάτου (5/12) με τον Ατρόμητο στο οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τζέγκο και Σάκιτς.

Ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την Τετάρτη με τη νίκη του επί της ΑΕΛ με 3-0 και έχοντας παιχνίδι περισσότερο είναι ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της Super League.

Η επόμενη του αγώνα με τους "βυσσινί" δεν ήταν μέρα ξεκούρασης όπως συνηθίζεται μετά από κάθε παιχνίδι αλλά προπόνησης καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ένα ματς από το οποίο αναμένεται να απουσιάσουν εκ νέου ο Τζέγκο που έχασε και το ματς με την ΑΕΛ αλλά και ο Σάκιτς που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Άκης Μάντζιος είδε τον Μπεναλουάν να προπονείται κανονικά την Πέμπτη και αυτό σημαίνει πως θα τον έχει στη διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (05/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) συμπεριλαμβανομένου και του Γιόχαν Μπεναλουάν.

Στον αντίποδα, ο Τζέιμς Τζέγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι (η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ