ΑΡΗΣ

Άρης: Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου

*Konstantinos Mitroglou* of PSV celebrates 1-3 with *Bruma* of PSV
Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει με τη φανέλα της PSV, έχοντας δίπλα του τον Μπρούμα PHOTO PRESTIGE/SOCCRATES

Ο Κώστας Μήτρογλου θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (25/1) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει στον Άρη σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στην Ελλάδα είναι γεγονός. Το Σάββατο (23/1) επετεύχθη οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 32χρονος στράικερ ταξιδεύει τη Δευτέρα (25/1) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Το Σάββατο λοιπόν οι δικηγόροι του ποδοσφαιριστή, ο εκπρόσωπός του και η Μαρσέιγ έδωσαν τα χέρια, συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν το υπόλοιπο του συμβολαίου του (έληγε το καλοκαίρι) και άνοιξε και τυπικά ο δρόμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του κορυφαίου γκολτζή.

Ο Μήτρογλου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους "κίτρινους" έως το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής φορ έκρινε πως ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον της καριέρας του. Σκοπός του ήταν να βρει μια ομάδα στην οποία θα ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο, με την οποία θα μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του, κάτι που θα προέλθει από τα γκολ. Οι προτάσεις που είχε στα χέρια του από Τουρκία και Σαουδιική Αραβία δεν τον ενθουσίασαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και προτίμησε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Διάλεξε την προοπτική του Άρη, ο οποίος φέτος έχει πολύ δυνατό σύνολο και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.

Ένα σύνολο, βέβαια, που έχει μεγάλη ανάγκη από φορ, ο οποίος θα της δώσει τη λύση που ψάχνει στο σκοράρισμα.

Photo credits: Photo Prestige/Soccrates

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ